Faceți căutări pe acest blog

luni, 10 octombrie 2011

Vand Adidasi

De-alungul timpului am incercat foarte multe metode de vanzare a adidasilor pe internet iar in cele ce urmeaza o sa va sugerez care mi se par site-urile unde vand adidasi rapid si la un pret foarte bun.

www.okazii.ro - “Cel mai mare magazin online din Romania” asa se autointituleaza cei de la okazii.ro si chiar daca este site-ul unde se percep multe comisioane si destul de mari, adidasii se vand si se cumpara rapid la un pret bun.
www.forum.computergames.ro - Forumul si comunitatea computergames este formata in general din persoane foarte tinere astfel am reusit sa-mi vand multe modele de adidasi foarte rapid.
www.olx.ro - un site de anunturi promovat de unul dintre cele mai mari site-uri de socializare din lume hi5.com. Un avantajos major pentru acest site este ca poti selecta direct judetul in care vrei sa vinzi adidasii.
Site-urile prezentate mai sus sunt de mare ajutor in momentul in care nu ai un numar foarte mare de adidasi, in momentul in care numarul adidasilor creste este recomandat sa-ti faci un magazine online; pe mine magazine-ul online ma ajuta foarte mult si reprezinta locul unde vand adidasi intr-o cantitate foarte mare.
De asemenea site-urile de mai sus m-au ajutat si in continuare ma ajuta astfel le recomand ca fiind locurile unde se vand adidasi rapid, comod si la un pret bun.
Vinzi adidasi?...sper ca ai aflat cum poti face asta pe internet.

Niciun comentariu: