Faceți căutări pe acest blog

joi, 16 februarie 2012

Google Engage Romania

Google a lansat in Romania programul gratuit Google Engage, un program international special conceput pentru pregatirea si sprijinirea agentiilor de publicitate din mediul online (agenții ce ofera servicii web design /publicitate full-service sau specializate pe online, webmasteri, web designeri,

agenții de hosting sau consultanți sau agentii de pozitionare pe motoarele de cautare /SEM).

Prin inscrierea ca membru in acest program agentiile de publicitate din mediul online beneficiaza de traininguri gratuite prin cursuri online pe site-ul Engage, poți participa la evenimentele și sesiunile de training "live" Engage, beneficiezi de materiale de marketing online și nu în ultimul rând beneficieza gratuit de cupoane Google  AdWords pentru a atrage noi clienți.

Prin inscrierea in program, agentiile au totodata acces gratuit la certificarea Google AdWords, putand deveni "Google Certified Partner".
"Lansam Google Engage in Romania pentru ca vrem sa sprijinim ecosistemul online local sa se dezvolte. Prin acest program ne propunem sa ajutam agentiile specializate sa se conecteze cu companiile mici si mijlocii din tara care au nevoie de suport pentru promovarea online”, spune Dan Bulucea, country manager, Google Romania.

Primul eveniment Google Engage a avut loc miercuri, 2 noiembrie 2011 si a fost organizat de echipa Google Romania, avand ca invitati experti Google, agentii de publicitate online din Romania si alte tari.
Cum te poti inscrie in programul Google Engage?
Dacă reprezinți o agenție de publicitate online și ai un website funcțional, te poți înscrie folosind urmatorul link, agentia care imi promoveaza magazinul online www.adidasidevanzare.ro s-a inscris si a fost acceptata in programul Google Engage.

Daca aveti un magazin online si doriti optimizare google sau promovare online va recomand cu caldura agentia Plum Media.

Niciun comentariu: