Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 8 mai 2013

Becurile economice - o investitie pe termen lung


Inca sunt multe persoane care folosesc becuri normale plangandu-se pe de o parte ca au facturile la energia electrica mari iar pe de alta ca becurile economice sunt prea scumpe comparativ cu cele obisnuite.

Nu contesta nimeni ca sunt mai scumpe dar problema reala este la consumatori care nu vad dincolo de pret. Majoritatea lucrurilor ecologice sau economice  ascund in spatele pretului putin mai mare, avantaje de necontestat.
La fel in cazul acestor becuri economice care sunt mai scumpe dar va ajuta sa economisiti zilnic la energie electrica si in plus dureaza mult mai mult decat un bec normal care se arde destul de des.
Daca nu ne credeti ca becurile economice sunt cu adevarat o investitie pe termen lung, realizati chiar dumneavoastra un calcul, folosind cateva luni becuri normale in toata casa iar apoi becuri economice. Comparati facturile lunare si cati bani ati dat pe becuri normale/cat au durat si cat pe becurile economice  si cat au durat acestea, cu toate ca, in ceea ce proveste durabilitatea, exercitiul se poate intinde pe cativa ani deoarece aproximativ aceasta este durata de viata a unui bec economic.
Daca vrei sa cumperi becuri economice click aici.

Niciun comentariu: