Faceți căutări pe acest blog

joi, 9 iunie 2016

Picioare perfecte pentru plaja

A venit vara si vrem ca picioarele noastre sa arate cat mai bine. Avem cateva sfaturi pentru a va putea pregati picioarele pentru plaja. Niste picioare frumoase atrag mereu privirile. 
Pentru a avea niste picioare demne de invidiat este bine sa iti exfoliezi in mod regulat picioarele. In acest fel iti vei indeparta celulele moarte iar pielea isi va putea recapata stralucirea. Picioarele exfoliate vor permite si cremelor sa intre mai bine in piele. Este bine sa faci acest procedeu de doua ori pe saptamana.
Este bine sa eviti sarea, zaharul sau indulcitorii pentru ca acestea vor retine apa din organism si picioarele tale vor fi mai umflate. Bea ceai verde, consuma castraveti si frunze de papadie  pentru ca sunt diuretice naturale. 
Sportul este intotdeauna bun. Cu ajutorul unor exercitii fizice vei obtine picioare de invidiat. Poti incerca chiar si exercitiile pilates. Vei obtine picioare frumoase si te vei si relaxa. 
Pana sa te duci la mare sau la piscina, picioarele tale nu vor fi foarte bronzate. Recomandarea noastra este sa iti aplici autobronzant. Pentru a scapa de petele de pe maini foloseste o manusa iar daca nu ai asa ceva poti sa folosesti o lamaie si bicarbonat de sodiu. 
Pentru a avea niste picioare fara pic de celulita este bine sa renunti la alimentele grase la dulciuri la la paste fainoase. Foloseste in mod regulat si creme anticelulitice care vor reda fermitatea si elasticitatea pielii. 

Niciun comentariu: